dimarts, 3 de juliol del 2012

Fe d'errates

Bon dia,

Durant el passat sorteig de dorsals, van apareixer un parell de motos que varen generar una mica de discordia:


Per un costat algun equip ens feia la reflexió certa que la barra central en el moment que s'ha d'obrir per "abraçar el xassis", es a dir el moment en que es divideix en 2, fa mes de 10cm d'ample. Cosa que incompliria la normativa.

Posteriorment desde un dels equips afectats s'ens al·legaba que a la normativa nosaltres establim les mides màximes per una barra de reforç, mai per una possible suspensió i que per tant entenien que no es podia aplicar la normativa dels 10cm.

Reunida l'organització de cursa hem decidit:
  • Reconeixer obertament que la normativa no és prou exacte en aquest punt i que hem comès errors a l'hora de redactar-la que poden induir a malentesos.
  • Permetrem a les dues motos correr en igualtat de condicions que la resta, ja que entenem que es culpa nostre i no dels equips que han construit les motos.
  • De cara a l'any vinent modificarem la normativa de manera que aquestes motos quedin clarament excloses i prohibides.

Esperem que s'entengui aquesta decisió ja que nosaltres creiem que és la més justa per tothom. Recordar-vos que es tracta d'una cursa amateur en tots els nivells. Desde l'organització intentem fer la normativa el millor possible, cosa que no sempre aconseguim.

Gracies.

2 comentaris:

  1. el que s'ha de fer es complir la normativa sempre no modificarla

    ResponElimina
  2. Que vol dir fer cumplir la normativa? pq si no és una barra de reforç no hi ha normativa que l'afecti.

    Sobre si s'ha de modificar o no, el tema està claríssim. Les normatives es modifiquen constantment i sempre van a remolc de les innovacions que fan els equips.

    ResponElimina