dimarts, 20 de juliol del 2010

4 dies i ja hi som!

Ei gent!
Va va va va! que això s'apropa! i com més s'apropa més ganes hi ha de que siguin les 17:01 del dissabte...passar del final countdown (3, 2, 1...JA!) a sentir petar les motos.... Avui ja s'ha començat a treballar el circuit, especialment per fer moviments per desviar l'aigua en cas de pluja i per poder treballar amb temps per si plou.
Hi ha un pilot que finalment no podrà participar a les 3HDV perquè amb un moviment brusc de la moto el variador li va obrir la carn de la cama dreta i l'hi han cosit 5 punts! Lamentem que falti un pilot a la cursa i ho aprofitem per recordar-vos el tema de les plaques, ara, encara amb més raó.
Així mateix us recordem algunes conductes en termes de seguretat. Agraírem que si teniu algun exintor per casa que el porteu i el deixeu al vostre box. Així com també porteu un bidó de gasolina homologat, l'any passat amb la calor hi havia bidons infladíssims per culpa de la calor. I parlant de bidons també us recomanem que us l'identifiqueu amb el vostre número de dorsal.
Doncs res gent...que això s'apropaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada