divendres, 16 de juliol del 2010

Ara Lleida!

ja som a Lleida! són les 6!!! el pre-pirineu ha sigut molt entretingut, hem sopat de conya a Olot, a Ripollno hem pogut entrar a la Plaça del Monestir, Berga l'hem creuat pel mig i res...després carretera i manta sense creuar cap poble. L'Urri ha conduit per davant de casa els seus parents d'Avià i a hores d'ara gairebé ja ha conduit tothom, només falta l'Alba que farà el tram estel·lar i el Dantí que es deu reservar les forces. La moto aguanta perfectament, tot i que quan acabem de fer algun torn surt una mica de fum...hehehe!
Alguns ja han començat a mig dormir però els walkie-talkies, els comentaris, els relleus i tot plegat no et deixen dormir gaire estona seguida. Ens acabem de fer la foto de la Seu de Lleida i el Jofre, que condeuix la furgoneta de 9 persones, pregunta cap on ens hem de dirigir. L'Alba pel Walkie respon: l'Espluga del Francolí, N240. Costa anar per dins a Lleida la caravana de 4 vehicles sense quedar separats pels semàfors. D'Avià a Balaguer pràcticament no hem trobat cap cotxe de cara, aquí a Lleida ja hem començat a veure una mica de moviment als carrers i voreres. Ah! per cert, ens han aturat els mossos, als 4 vehciles, en un control d'alcoholèmia a la sortida d'Artesa de Segre...res. Hem bufat, cap problema, el Cañi ha fet una foto al panorama i un mosso s'interessava per si dúiem la moto preparada o per com fèiem la barreja d'oli i benzina per si la fèiem més lubricada. res, com sempre, fem 2%. No s'ho creia.
Comença a clarejar just marxant de Lleida, ara si que les forces començaran a baixar i la calor ens començarà a aixafar. El Cañi, sigui la hora que sigui segueix fent la seva tasca de reporter i va agafant petits detalls... A veure si podem fer alguna foto d'algú dormint.
Bé...no ho sé...idees soltes que espero que us facin veure com està anant l'aventura.
Bon dia Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada