dimecres, 26 d’octubre del 2011

D'aquí poc canvis a la normativa

Us preguem que disculpeu les molèsties pel retard però encara no tenim preparada la nova normativa. Segurament d'aquí una setmana ja tindrem a punt per penjar els canvis que hi haurà.
Fins llavors!

16 comentaris:

  1. no si de una semana vamos a pasar ya hasta un mes,joder la nueva normativa ya!!

    ResponElimina
  2. Un aplaudiment pel comentari de sobre?

    ResponElimina
  3. sin verguenzas!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. holaaaaa, que, quant sabrem quelcom?¿?¿'

    ResponElimina
  5. vingaaa noiiiiiiiiiiisssssssss,una setmanaa jijiji

    ResponElimina
  6. alguna noticia?? el grup del facebook no existeix..

    ResponElimina
  7. Vaa que tenim ganes de prepara la variant! Estem encigalats!

    ResponElimina
  8. venga por favor si vais hacer algo decidlo ya que para cambiar 3 mierdas de normas nos teneis en vilo a toda la peña y se nos acaba el tiempo que aqui la gente trabaja y tiene familia que no tenemos solo los 2 ultimos meses que somos amateurs la gran mayoria y sino cambiais nada comunicarlo ya cojones..

    ResponElimina
  9. Jo demanaria una mica de tranquilitat a la gent, jo estudio, tinc familia i treballo, aquests joves són els únics que s'han mogut perque tinguem una cursa de variants molt digne al nostre poble! el objectiu es passar un bon dia amb la gent del poble i recordar d'aquesta manera tan peculiar aquest vehicle tan conegut al nostre poble.
    Tots estem impacients per començar a remenar les motus, pero això no ens dona dret a dir certes coses. Això no són les 24h de lliça, ni cap carrera del campionat d'automàtics de catalunya, és una cursa de caràcter cultural més que de competició.

    Esperem que sigui ben aviat per tenir temps per treballar amb les motus pero siusplau, recordem que darrere aquesta cursa hi ha un grup de persones-voluntaris que intenta fer que el nostre poble sigui una mika mes viu.

    Merlas Team

    ResponElimina
  10. Exacte Merloso, estic amb tu, segur que la organització NO S´ESTÀ DE BRASSOS CREUATS, esperant que arribi el dia.

    No s´ha de ser gaire intel.ligent com per pensar que això no s´organitza així com així de un dia per l´altre, aquí hi ha temes externs que ja no depen de l´organització, per tan aquí ja es pot dir misa.

    En tot cas hem d´estar agraits a tota la gent que han fet posible 3 edicions anteriors i si en poden ser mes moooooolt millor.

    Així que tranquilitat i bons aliments i si finalment resulta que només hi ha una setmana per preparar les variants doncs es el que hi ha, que potser seria mes maco i tot...

    DRT (Draku Racing Team)

    ResponElimina
  11. Estem d'acord en que és dificil d'organitzar i que hi ha gent que treballa molt per poder fer possbile aquest esdeveniment, però la normativa tampoc porta tanta feina, com a mínim que ens tinguin informats que això esta més abandonat...

    ResponElimina
  12. com esta el tema ???????????????????????????

    ResponElimina
  13. hola¿ hay alguien ahi? http://www.youtube.com/watch?v=ZDk2UFrCSxA

    ResponElimina
  14. quin dia son les 3 hores?? gracies

    ResponElimina
  15. Diria que encara no se sap, però en teoria a principis de juny.

    ResponElimina
  16. Si, segur que l'organització s'està tocant els collons a casa. L'han muntat durant 3 anys però no en tenen ni puta idea, són tan vagos que fins ara s'ha fet sola. De fet veient el nivell que hi ha per aquí no se com encara tenen ganes de fer-la.

    Si és tan fàcil agafeu i feu-ne una vosaltres! és pim-pam no?

    ResponElimina