dijous, 15 de juliol del 2010

Això s'acosta!


Hola a tots i totes! Especialment als equips que correran les II 3HDV de Santa Eulàlia de Ronçana. No patiu! Que això ja arriba...després d'un any esperant que ens tornés a arribar a l'hora només falta poc més d'una setmana.
Aquests dies ens hem posat en contacte amb els equips per tal d'animar-los a participar al sorteig de dorsals, que tal com vam fer l'any passat, condicionarà l'ordre de sortida de la cursa. Recordeu, el dissabte 17 de juliol heu de ser a les 19 h. a la Plaça de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana. Allà us esperarà col·laboradors de les 3HDV que us rebran i us donaran les instruccions per exposar la vostra Variant.
Al cap de poca estona arribarà la I VOLTA A CATALUNYA EN DERBI VARIANT EN 24H. Els hi farem la rebuda i procedirem al sorteig. Marxareu del sorteig amb el dorsal que heu de posar a la part frontal de la moto i amb una samarreta i una motxilla commemorativa per a cada pilot.

Alhora avançar-vos que per a cada equip hi podran haver 2 auxiliars/mecànics durant la cursa. Com s'identificaran????? Bé, com que a cada equip, el mateix dia 24, li entregarem 2 petos i 3 "passes" qualsevol persona que estigui a la zona de boxes haurà de portar o peto o "passe". És important que no colem a gent, perquè molta gent no coneix la dinàmica de les proves de resistència i volem garantir les millors condicions per córrer amb seguretat i espectacle. No serem gens permissius.

Us volem recordar que aquesta cursa es pot fer gràcies a la cinquantena de voluntaris que faran de control, comptavoltes, estaran a la barra, a la zona de repostatge i canvi de pilots, etc. Ells tenen potestat per donar-vos recomanacions i ordres. La millor manera d'agrair la seva feina és fent-los cas i respectar-los en tot moment. Sense ells no hi hauria cursa.

Per qualsevol dubte 3hores@gmail.com
Ens veiem!
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada