dimecres, 5 de gener de 2011

les 3HDV del 2011

Senyores i senyors... tot i tenir el país en plena crisi i tot plegat seguim confiant en que us deixareu milers i milers d'euros per tornar a córrer aquesta prova que ja és un clàssic. Anem a aclarir petits dubtes i coses importants, tot i que tot pot canviar si convé (fins i tot no fer-se la prova), però us volem donar temps per preparar-vos les Derbi Variant corresponent.
Per tant:
- La normativa serà la mateixa que l'any passat.
- No hi haurà categories segons cubicatge, trucatge, etc.
- Hi haurà categoria General i Local. La categoria local és aquella en que dos dels tres pilots de l'equip en el seu DNI posa que viuen a Santa Eulàlia. Com l'any passat.
- La prova, molt segurament, es realitzarà durant el mes de juny.
- Serà OBLIGATORI assistir a la presentació de la prova, una setmana abans de la cursa, amb la moto per tal d'exposar-la.

Per altra banda estem fent mans i mànigues per mantenir les prestacions que tenia la cursa i no tocar el preu d'inscripció, però hi haurà despeses de la cursa que pujaran (ja ens van avisar l'any passat) i està en crisi l'administració no té previst afluixar més diners que els altres anys, ja és molt mantenir-los. Amb això volem dir que potser que el preu es mantingui però se suprimeixi o la samarreta o la bossa. Ja veurem, tot pot canviar, però de moment les coses estan així.
Cada any inscripcions + subvenció= despeses. No guardem res per l'any següent, tot lo que ingressem ens ho gastem el mateix any.

AQUESTA ÉS UNA PROVA SINGULAR, sovint se'ns compara amb altres curses pel preu, pel circuit, per les condicions que hi posem, etc. NOSALTRES TOT HO FEM AMB LA INTENCIÓ DE FER UNA BONA CURSA. UNA BONA CURSA VOL DIR QUE HA DE SER BONA PELS PILOTS, PELS ESPECTADORS, PELS ORGANITZADORS I PER LES EMPRESES COL·LABORADORES.

Les 3HDV és una cursa especial...cuidem-la si volem seguir corrent-hi.

4 comentaris:

 1. COM ESTA EL TEMA 3HDV 2011???

  ResponElimina
 2. HOLA ORGANIZACIO AL FINAL ES FAN PEL JUNY LES 3HDV 2011???

  ResponElimina
 3. HI HA ALGUNA INFORMACIO MES DE LES 3HDV 2011?????????????????

  ResponElimina
 4. Información de las 3HDV 2011?

  Requisitos a cumplir... precio de incripcion... periodo de inscripcion... Porfavor XD

  Si puedes ponte en contacto conmigo: victor_49y@hotmail.com

  ResponElimina