dimecres, 25 de maig del 2011

Preinscripcions tancades

Ja s'han tancat les preinscripcions. Un total de 55 equips s'han preinscrit a la tercera edició de les 3 hores de Resistència en Derbi Variant de Santa Eulàlia de Ronçana. Ahir vam anar a recollir al punt d'Informació juevnil la llista d'inscrits i les vostres dades. Ens havíem posat un límit de 50 equips, però veient que només en sobrepassen 5 del límit i que seríem tansols 7 equips més que l'any passat és possible que tothom preinscrit pugui córrer. Això ho decidirem entre avui i demà i penjarem la llista de preinscrits aquí a la web i us enviarem un mail amb la informació de la presentació i de la cursa.

El límit de participants és una combinació de factors: l'amplada de pista i l'amplada dels boxes, bàsicament. Tot per garantir la seguretat i la diversió de pilots i públic.

Penseu que el dia 4 hi ha presentació!
Us anirem penjant informació referent a dorsals, boxes, horaris, protocols.
Demanem a tothom que s'ho vingui a passar bé, a disfrutar d'una prova de motor amb tant i tant públic, que es posi a la pell dels organitzadors, dels altres pilots, dels que venen amb una variant de sèrie, dels que s'han gastat milers d'euros i hores, dels voluntaris que preparen el circuit, dels que fa mesos que es reuneixen, dels que controlen la zona de boxes, del que parla fent el breffing, etc. El funcionament i futur de la cursa no depèn només de si queden recanvis de Derbi Variant. Depèn de que tothom s'hi senti a gust. Tu, tu...tothom!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada