dijous, 23 de juny del 2011

Valoració

Des de l'organització valorem aquesta edició 2011 de les 3 hores de resistència amb Derbi Variant de forma molt positiva i lamentem les lesions sofertes per dos participants a la prova. Esperem que millorin com més aviat millor.

Un cop passada la cursa volem fer alguna valoració i publicar-la perquè serveixi d'element de reflexió o perquè us ajudi a entendre perquè s'aplica alguna norma, o perquè es fan les coses d'una forma o d'una altra. Abans de seguir dir-vos que a sota de cada notícia d'aquest bloc podeu opinar i publicar comentaris.

Bé. Com heu pogut veure aquest any hem aplicat alguna sanció, en forma de restar voltes, a algun equip que han tingut algun comportament inadequat durant la prova. De la mateixa manera que altres anys rebíem queixades per una suposat mal funcionament del sistema de compta-voltes i aquest any hem professionalitzat auqest aspecte, nosaltres també us demanem que sigueu exigents amb vosaltres mateixos, especialment en seguretat. Si la prova és seriosa els pilots també ho han de ser i respectar-la. Vam sancionar actuacions com que hi hagi pilots que rebentin cintes de delimitació per la cara, que a la sortida mecànics sense casc ni proteccions sortíssin a empènyer la moto quan havíem avisat al breafing i dues vegades just abans de la sortida que no es podia fer. Ja som "permisius" i deixem reparar las motos a mitja volta  però fora de la pista i també deixem tornar a boxes per on es vulgui menys contradirecció....Hi va haver un equip que vam detectar que corria amb 4 pilots... Si volem una bona cursa hem de tenir un bon comportament.

Felicitar als equips pel nivell de preparació de les motos i per l'estètica, en general. L'èxit d'aquesta cursa rau en la competitivitat, la singularitat i l'estètica i perquè pilots i públic gaudeixen.

Aquest any hem fet breafing de motos. L'any que ve hi tornarem i ja no deixarem passar de llarg el tema del botó de paro. La gran majoria d'equips van complir la normativa de estriberes retractils i botó de paro. L'any que ve tornarem a demanar-los. Moltes gràcies als que compliu la normativa, no deixeu de fer-ho i de llegir-vos-la. Introduirem noves normes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada