dimecres, 6 de novembre de 2013

Round 5 " 3 Hores Derbi Variant Dosrius "


El Moto Club Canyamars amb la col-laboració de l'Ajuntament de Dosrius, us volen convidar a les 2nes 3 Hores de Risistència en Derbi Variant el proper  Dissabte 7 de Desembre a Dosrius. 
Tota la gent que hi treballarem, ho farem amb moltíssimes ganes i il-lusió per tal que disfruteu al màxim i volgueu repetir any rere any. Així doncs, comenceu a preparar les vostres màquines que queda poc temps!

Us hi esperem a tots!!El període de preinscripció finalitzarà el Dilluns 2 de Desembre. Adjuntem els fitxers on hi trobareu tota la información.


Cal fer el pagament al número de compte bancari 2100-1684-67-0200056468 per l’import de105€.  Cal posar el nom de l’equip com a concepte alhora de fer el pagament.
Recordar també que TOTS els pilots han de tenir llicencia federativa FCM o ACCEMA. En cas de no tenir-la, aquesta l’haurà de tramitar a la federació el propi pilot.

La preinscripció es pot presentar, adjuntant el full de preinscripció correctament emplenat i el comprovant de pagament bancari per qualsevol dels següents mitjans:
  • Presencialment a la direcció TALLER DOSRIUS, C/RIALS 10, DOSRIUS  de dilluns a divendres de 08.30h a 13.30h i de 15.00h  a 19h.

Les inscripcions finalitzen el 2 de Desembre (inclòs).

La celebració de la cursa està condicionada al número d'inscripcions que es facin.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada